onsdag 18 juli 2012

Sommaren är skön

Go sommar på er alla semesterfirare och sommarjobbare!

Nu var det ett tag sen vi rörde på oss här i blogg-land. Men det är som man säger med barn, "Inga nyheter är bra nyheter". Ryktet säger att vi till och med  har fått internationella påtryckningar om vårat bloggande, men det är uppgifter vi för tillfället låter er läsare få spekulera fritt och vitt om
 Nä egentligen så SKULLE vi vilja skriva varje dag, och överösa er läsare med vackra bilder och detaljrika berättelser..  Men då måste nån av er där ute börja betala mig lön... Så innan det händer, så har jag och Malin slitit med att hinna jobba och träna på. 


Vi har även lagt ner tid att planera våran framtida lägenhet vi kommer ha senare i höst, spännande med förändringar och framför allt skönt med ett större place. Vi väntar bara på att bibeln ska dimpa ner på hall mattan snart (läs IKEA-katalogen).


Nä nu har det första mordet i Morden i Midsummer skett, då gäller det att hålla fokus. Vi får alltså återkomma mer inom en snar framtid (vågar till och med lova en uppdatering redan imorn, som för att kompensera sommarens dåliga uppdateringar och väder)


Pussåkram och använd tandtråd!


/Kårström

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar