söndag 4 mars 2012

Första Söndagen i Mars

Ja, själva rubriken i sig tycker jag säger det mesta och detta blogginlägg kunde med detta varit slut. Men för er som ändå inte hänger med så ska jag guida er genom vad första söndagen i mars innebär.

Idag slogs ögonlocken upp prick halv åtta och tv:n slogs på, det var dags för VASALOPPET. Det var startskottet för dagens tv-marathon, vi har suttit som klistrad framför skärmen hela dagen och kollat på dagens läckerheter, Vasaloppet, Världscup i Finland samt Skidskytte-VM från Tyskland. Och vilken svenskdag! Brinken blev historisk, det är bara att bocka och buga för denna man, vilken prestation att vinna tre på raken. Vi måste även lyfta fram våran extremt duktiga kvåger Anton Karlsson som körde jättebra och blev 27 i sitt första Vasalopp. I Finland blev det dubbelt svenskt på herrsidan och herr Bergman tog en till VM-medalj i Tyskland. Synd bara för fru Ekholm att hennes prestation inte räckte till pallen idag. Jenny gjorde det bra idag och plockade placeringar

Ja som sagt, solen har aldrig lyst så starkt utanför vårat fönster, men vi har ignorerat den hårt, för en sån här dag ville man ju inte bara missa! =)
(Fast ska sanningen fram smet vi ut en timme och fick oss liiite D-vitamin ialf)
Nu är det mer sport på tv, bandy, bandy!
Puss å kram - Sean Banan
/Kapten Andreas

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar